Cirkus Krone (DK).

Anmeldt af Stefan Rothmann

 

d. 22. juni var jeg i cirkus Krone som denne aften var i Vamdrup. Der var omkring 100 mennesker til stede denne sommeraften. Selve forestillingen blev startet med at alle de medvirkende kom ind fra publikumsindgangen og lavede en god og flot cirkus parade i manegen.

 

 Efter velkomst af Irene Thierry(billede8475), fremførte hendes mand Allan Cirkus krones ponyer en god og flot dresur(billede8498) Allan blev efterfulgt af Nandi Varadi som viste en meget godt og flot jonglør nummer . Intet cirkus krone uden klovnen Allando og i år var han i selskab med Gulvmoppe som på forunderligvis bliver til en kvinde som han fortæller at han er meget ked af det , men det ender med at han griner og alt er  lykkkeligt .

 

 Det er også starten på et tryllenummer med Irene Thrirry og Allando. Romantik er også i luften i næste nummer. Vi kender jo alle historien om frøen der bliver til en prins/prinsesse og det er hvad Varadi familien bruger som start på deres næste entre. Det er deres datter Eva der udfører tricks oppe i luften i  vertikal sejl , flot og elegant nummer.. Hun bliver efterfulgt af Dani Bedea som sammen hans partnerske udfører en fremragende og flot stigebalance mens han jonglerer.

 

 Så var det atter tid se til se Eva Varadi denne gang med antipode nummer som blandt andet jonglerede med div. kasser men også med fakler.   så sås Allando igen men denne gang var han dyretæmmer for et meget stort og meget meget farligt dyr nemlig en elefant og det lykkes ham på bedste formåen at lave tricks med dyret(billede8902) At familien varadi kan andet end akrobatik viste Diana og Michi Varadi med deres sjove og gode hunderevy hvor der blandt andet blev sprunget gemmen tøndebånd(billede8926) og balanceret på hule tønder(billede8955). At irene har fyldt rundt i år er ingen hemmelighed men normalt plejer man at give fødselaren gaver men ikke i cirkus krone her er det omvendt  så det var med stolthed i stemmen at Irene præsenterede det store finale nummer.. det er et pragtfuldt nummer fra Rumænien nemlig den 4 mand store springbræt truppe  Bedea-truppen (billede9003).  Det er et flot nummer som Irene med god grund kan være stolt af.

 

Forestillingen sluttede naturligvis af med en finale.

Musikken var fra minidisk men i meget god kvalitet som blevet suppleret af et trommesæt.

Hvis du kommer i nærheden af cirkus krone bør du besøge dette hyggelige cirkus. Det kan varmt anbefales.