Cirkuuz Baldoni set i Virum d. 19-5-02

Nyt  cirkus  i  Danmark  med  Cirkuuz direktør René Marvin, René Munster  eller  Ron  Marvin, kært  barn har mange navne, i spidsen for  Danmarks  nyeste  skud  på  stammen  af små cirkus.   Sidste år hed  det  Cirkus  teateret  men  i  år  altså  Baldoni og et lidt ændret koncept.

Lad mig  slå fast  med det samme, at Baldonis forestilling på ingen måde kan sammenlignes med nogle  af  de  internationale forestillinger,  andre  Cirkus i Skandinavien fremviser men dette er vel heller ikke meningen. Samtidig  viser  Baldoni ikke dyr i sit cirkus,  dette  for  at  tage  hensyn  til de efterhånden mange børn og voksne med allergi. 

Program:

Indledes med sang og dans af cirkusprinssen

Trylleri og Magi - Illusion.

Baltic Jugglers - Jonglører fra Baltica.

Loppen Thorvald - Bugtaler.

Hullahop pigen -  7 årige Ernita fra Lethland.

Den hovedløse Dame - Illusion.

De Sjippende tjenere- Sjippe og akrobater.

Pause

Prinsesse og klovne duet - Sang.

Katharina - Knivbalance fra Rusland.

Akrobatiske Strandløver - Kaskadør nummer.

Løven Leornardo - Komisk bugtaler.

Klovner og kanonkugler - Programmets store overraskelse.

Svævende luftakrobatik - Luft nummer.

 Forestillingen indledes med skønsang - Sød og pæn indledning med lidt dansetrin mm. Lovende start.

Næste nummer er et trylle nummer fremført af René Marvin. René Marvin har optrådt i cirkus Arena i 1992 med suzanne Berdino i et illusions nummer og René er derfor en  rimelig  tryllekunstner. Her hos Baldoni   tryller   han  sig selv  væk  sammen   med   Cirkus prinsessen.  De  dukker  begge op igen på tilskuerpladserne. Fint lille indlednings nummer.

Baltic Jugglers - Cirkuuz Baldoni har hyret en mindre antal artister fra de gamle  Russiske  stater, her i blandt  disse Junglører. Man kan ikke skrive så meget om dem men nummeret får vi nok ikke, at se i en større international sammenhæng.

Loppen Thorvald - en imaginær loppe fremført af bugtaler René Marvin. Et fint lille nummer med den usynelige og talende loppe. Den kan både lave saltometaler og hoppe igennem ringe. Loppen kommer selvfølgelig slemt til skade da René klapper med.  Fint lille nummer- underholdende og børnene forstår det.

Hullahop pigen - Den 7 årige  hullahop  artist  fra  den  Lettiske cirkusskole, går åbenmbart ikke i skole denne  sæsson ,  for  nu optræder  hun i Cirkuuz  -  Baldoni og  det  gør hun da helt fint, charmerende og nydeligt.

Den hovedløse dame - Af alle de mange tryllenumre der findes har René Marvin valgt et som børn har svært ved at forstå. Vælg et andet som også kan ses på de bagerste rækker

De  Sjippende t jenere  -  Forestillingens bedste nummer i en fin kvalitet. Der sjippes på alle mulige og umulige måder. Med store sjippetorve, med flere mennesker ovenpå hinanden. Et flot nummer med et godt og fint tempo.

Pause.

Prinssesse og klovne duet  var i dagens  andledning blevet til en sangduet imellem lille Ernita og cirkus prinsessen. Sødt lille nummer.

Så var det blevet tid til Katharina fra Rusland - Ja vist nok fra Sibirien hvor kulden løber om  kap med den  Transsibiriske  -  Jernbane  som  René Marvin  så  smuk  udtrykte det. Katharina  optræder  med knivbalance og er et stille og roligt nummer. Udmærket.

Akrobatiske strandløver - Endnu et kaskadør nummer - som da også var udmærket.

Løven Leonardo - Efter min mening det René Marvin er allerbedst til nemlig bugtaler kunsten. Jeg har set ham før bl.a. i rødovre centeret i vinter optræde med " Kejserens nye klæder" en forestilling direkte rettet mod børn. Her morede børnene sig så tårene trillede. Det  gjorde  de  faktisk også idag men først da løven Leonardo kom   i  teltet.  Løven  er  utroligt fræk, kan en masse frække ord som -" Numse " og den slags.  Flot !

Klovner  og  kanonkugler  -  Jeg  ved ikke hvorfor nummeret hed sådan, for der var ingen kanonkugler heller  ikke  nogen  kanon  men  der  var  en boksekamp   imellem   en   meget  tyk  klovn  og dagens  gennemgående repriceklovn "Augusta". Den sidste klovn var dommer. Derefter fik alt og alle tæsk men ikke særligt medlevende. - Augusta, dagens helt vandt.

Højt til vejrs og dagens gys - forestillingens luftnummer foregik i en ring, hvor forskellige øvelser fandt sted.  Det skulle, efter programmet, have været til Cello musik, men celloen var nok blevet væk. ??  

 

Cirkuuz Baldoni må til, at finde ud af hvem deres forestilling er rettet imod, det de præsterede i Virum var rettet  et sted imellem børn og voksne. Der var ikke noget i vejen med de enkelte numre men alligevel var der ikke ordentlig sammenhæng i forestillingen. Det hele foregik med stor nervøsitet, mange fejl fra artisternes side og iøvrigt en masse tekniske fejl, strømmen forsvandt, periodiske brummelyde i lydanlæg samt opstart af forkerte lydbånd mm. Hvis disse ting kan rettes ? Kan forestillingen måske blive rimelig.  Stor ros til den Svenske klovn "Augusta" der forsøgte på en god måde, at holde forestillingen sammen. Hun havde et fint udtryk, hvilket er vigtigt for en klovn og børnene kunne lide hende. 

 

Forestillingen tog 1 time og 45 min incl. pause på 15 min.

Priser: 90 kr -110 kr.

            Tilskuere: næsten udsolgt - (400).

SCORE FOR BALDONI

Telt sæder mm.

 

 

 
Lyd i telt

 
Circus orkester

 

 

     
Artist kvalitet

 

 
Circus Souveniers

 

 
Toiletter og sanitære forhold

 
Overordnet service

 
Overordnet præsentation

 

 

 

Telt og sæder - Fint udsyn da der ikke blev brugt manege men scene.

Lyd i telt - Fin lyd man kunne forstå hvad der blev sagt.

Cirkus orkester - Der blev udelukkende brugt båndet musik.

Artist kvalitet - Kan selvfølgelig ikke sammenlignes med kvaliteten fra de store cirkus.

Cirkus Souvenir - Ok ! fint lille program, plakat i 2 forskellige størrelser.

Toiletter - Dejligt - fine toiletter pænt, rent og der var både sæbe samt varmt vand.

Overordnet service - Fin.

Overordnet præsentation - Beklager men forestillingen hang ikke rigtigt sammen.

Billeder/Pictures

Back.